Bucketlist voor echte daredevils

0
791

Steeds meer mensen zijn bezig met het maken van een bucketlist, dingen die je écht ooit nog wilt doen. Zeker als je op reis gaat zijn er altijd dingen die bovenaan jouw to-do lijstje staan. Onderstaande activiteiten moet je als echte thrill-seeker zéker toevoegen aan jouw bucketlist!

1Bloukrans Bungy Jump, Zuid Afrika

Hou je van een beetje adrenaline? Dan is bungee jumpen vanaf de Bloukransbrug in Zuid-Afrika echt een puntje voor op je bucketlist. De Bloukransbrug is met haar 216 meter de hoogste commerciële bungeejump ter wereld. De brug ligt op een prachtige locatie midden in de natuur van Zuid Afrika aan de bekende Garden Route. Mede doordat het de hoogste bungeejump ter wereld is blijft dit één van de meest populaire plekken om een sprong te wagen.

Genieten van de natuur én adrenaline? Tijdens de Gibbon Experience zipline je tussen de boomtoppen in de jungle van Laos. Tussendoor maak je een mooie hike en vervolgens geniet je van het prachtige uitzicht tijdens een zipline van bijna 1 kilometer lang. Om het nog bijzonderder te maken kun je er ook voor kiezen om te overnachten in een treehouse op grote hoogte boven de jungle. Met een beetje geluk hoor en zie je ook nog de met uitsterven bedreigde gibbon aap.

3Shark Cage Diving, Zuid Afrika

Oog in oog met één van de machtigste dieren ter wereld? Dan mag een traditionele Shark Cage Dive niet ontbreken tijdens je bezoek aan Zuid-Afrika! Voor het duiken met haaien moet je naar Gansbaai afreizen, wat ongeveer twee uur rijden is vanaf Kaapstad. 

4Canyoning in DaLat, Vietnam

Dalat is de uitgewezen plek voor outdoor activiteiten in Vietnam. Hier kun je naast mountainbiken en hiken al je energie kwijt tijdens een middagje canyoning. Abseilen van een 15 meter hoge waterval, springen van rotsen, je meelaten sleuren door een waterstroom en nog veel meer. Wat ons betreft echt iets wat op je lijstje moet staan tijdens een bezoek aan Vietnam.

LEAVE A REPLY